La un calcul simplu, raportat la minimul de producție/arbust rezultă că 1 kg de fructe uscate sau 0.5 litri de suc/arbust înmulțit cu 3700 de arbuști  rezultă 3700 kg de fructe uscate sau 1850 litri de suc.

La un preț minim de 8 Euro/kg al fructelor de Goji uscate înmulțit cu producția rezultată se pot obține 29.600 Euro/anul de recoltă. Un alt calcul realist al rentabilității fructelor de Goji se referă la 1Litru de suc vândut de producător cu 15 Euro/litru valorificat într-un final la 27.750 Euro pe întregul an de producție. 

             Pe de altă parte, din fructele de Goji se pot prepara gem,compot,gojită, vin și chiar zahăr pudră obținut din fructe uscate. ( pentru  1 kg de zahăr pudră  sunt necesare 11 kg de fructe, prețul kilogramului de produs finit fiind de 100 euro/kg). 

Trăgând linie calculelor de mai sus putem afirma că dintr-un hectar cultivat cu arbuști de Goji se pot încasa 25 până la 30.000 de euro pe an, din care costurile de întreținere nu depășesc 10-12.000 euro/hectar. Profitul realizat situându-se între 15-18.000 de euro/Ha. 

            Arbuștii de Goji înfloresc de la sfârșitul lunii mai până în luna octombrie, iar recoltarea fructelor se face de la sfârșitul lunii iulie – august până în octombrie. Fiind un sezon lung de cules, perioada de recoltare se poate face o dată la două săptămâni. 

             Piața de desfacare a fructelor este variată, începând de la simplii intermediari, până la fabricile de sucuri și chiar companiile farmaceutice.