Marian Pop – Brasov

Am cumparat acum 2 ani cativa arbusti de Goji pentru a vedea cum rezista peste iarna, au trecut iarna cu bine si im primavara am mai cumparat alti arbusti si mi-am umplut gradina. Deja de anul acesta ma bucur de primele roade ale lor, sunt multumit de achizitie. Va multumesc .

 

Elena Nistor – Sibiu

Eu sunt foarte multumita de rasadurile achizitionate de la dumneavoastra, se dezvolta foarte frumos plantele,  va multumesc pentru informatiile utile si pentru seriozitate, va recomand cu incredere tuturor clientilor.

 

Maria Butuc – Buzau

Buna ziua, am semanat semintele de la dumneavoastra si am respectat indicatiile primite, sunt  foarte multumita  de procentul de germinare al lor, cresc frumos rasadurile si se dezvolta armonios, recomand semintele de la dumneavoastra, o sa mai achizitionez si eu curand. Multumesc .

 

Darius M. – Bihor

Sunt foarte multumit de semintele achizitionate in primavara, germinatie buna, rasaduri viguroase, deja am plante care au ajuns la 1 m inaltime datorita ajutorului dumneavoastra cu informatii. Va multumesc mult si va recomand cu incredere pentru seriozitate si profezionalism.

 

Simion Avram  - Iasi

Domnu Adrian, plantele trimise de la dumneavoastra se dezvolta si cresc foarte bine, sunt pline de lastari, le-am taiat cum mi-ati spus, deja apar primele flori la ele, abia astept sa gust primele fructe. Va multumesc, un domn de incredere si serios.

 

Leonora Costeniuc – Suceava

Va multumesc pentru semintele trimise, sunt foarte multumita de ele, am obtinut foarte multe plante dintr-un singur gram, o sa imi amenajez un teren unde sa fac o mica plantatie. Va multumesc inca o data pentru seriozitate, va recomand.

 

Cocis Ana – Maramures

Am cumparat niste arbusti de Goji in toamna de la dumneavoastra, au trecut iarna, anul acesta li s-a format coroana, deja au primele flori, va multumesc pentru seriozitate, la toamna mai vreau sa mai achizitionez cateva zeci de arbusti ca sa-mi umplu gradina.

 

Nicolae Teodor- Arad

Rasadurile achizitionate de la dumneavoastra in primavara au crescut frumos, am facut intocmai cum m-ati indrumat sa fac, deja trebuiesc taiate varful la ele ca peste jumatate au depasit 80 cm, sunt viguroase si sanatoase. Recomand cu incredere rasadurile dumneavoastra.

 

Geanina Tofan – Giurgiu

Buna ziua, cei 10 Goji de la dumneavoastra achizitionati in primavara au deja flori si fructe pe ei, abia astept sa gust fructul proaspat, va multumesc pentru plante si seriozitatea dumneavoastra.

 

Raul Tudose – Alba Iulia

Domnu Adrian arbusti achizitionati de la dumneavoastra se dezvolta foarte bine in locul unde doresc sa infiintez plantatia, in aceasta toamna o sa pregatesc terenul cum mi-ati recomandat si o sa mai achizitionez rasaduri pentru suprafata de 1,5 ha. Va multumesc pentru seriozitate si profesionalism, va recomand cu incredere.

 

Adrian Tamas – Timis

Multumesc Goji Berry Romania pentru semintele livrate, cele de la dumneavoastra m-au multumit cel mai bine fata de restul concurentei, sunt multumit si de rezultatele obtinute, va recomand cu incredere semintele.

 

Mihai Apreotesei – Vaslui

Plantele achizitionate acum 2 ani de la dumneavoastra au o coroana frumoasa si toate crengile sunt pline cu flori si fructe verzi, vreau sa infiintez o plantatie anul viitor, o sa va contactez sa discutam. Va multumesc pentru serioziate si va recomand cu incredere.

 

Milica Vladimir – Salaj

Tin sa va multumesc foarte mult pentru rasadurile de goji care le-am cumparat in primavara de la dumneavoastra, toate s-au prins si au crescut foarte frumos, la toamna o sa le mutam in camp. Multumim pentru seriozitate si ajutor cu informatii.

 

Mirel Lazar – Sibiu

Arbustii recomandati de dumneavoastra care mi i-ati dat in primavara deja intra pe rod asa cum a-ti spus, sunt plini de flori si fructe verzi. Va multumesc

 

Maria Pop – Mures

Buna ziua, sunt foarte multumita de rasadurile achizitionate in primavara aceasta de la dumneavoastra, as mai dori sa cumpar rasaduri pentru inca 80 de arii, la anu vreau sa infiintez o plantatie. Va recomand mai departe si succes in vanzari.

 

Mirela Popescu – Valcea

Am achizitinat arbustii de la dumneavoastra acum 2 ani, anul trecut au avut cateva fructe fiecare, dar anul acesta toate crengutele sunt pline de flori si fructe, am adunat si frunze pentru ceai, sunt o adevarata comoara ce nu trebuie sa lipseasca din curtea nimanu-i. Va multumesc mult pentru corectitudine si seriozitate, la anul o sa extind plantatia, o sa discutam dspre asta. Recomand cu incredere, cu Goji Berry Romania face-ti o afacere foarte buna.

 

Robert Tamas – Cluj

Domnule, acum 2 ani am luat niste plante de goji de la dumneavoastra, acum nu pot decat sa va multumesc, deja sunt frumoase si roadele in anul acesta se vad a fi destul de imbelsugate. Va recomand prietenilor care sunt deja interesati, unii poate chiar de plantatii. Numai bine va doresc.

 

Liliana Mugure – Hunedoara

Domnule Adrian,  plantutele de la dumneavoastra au crescut frumos, semintele sunt f bune, am pus mai multe ture de rasaduri, sunt foarte multumita de produsele dumneoavoastra, va multumesc mult si va recomand cu incredere.

 

Iulian Marc – Prahova

Multumesc Gojiberryromania pentru seminte, de la dumneavoastra sunt cele mai bune din cate am incercat pana acuma, recomand semintele de la dumneavoastra, merita fiecare banut.

 

Gica Mitrea – Gorj

Am reusit sa fac o mica plantatie cu rasadurile din primavara trecuta de la dumneavoastra, anu asta deja sunt arbusti frumosi, au coroana formata frumos, i-am tuns dupa recomandarile dumneavoastra, deja anu aceta incep sa de vada rezultatele, a meritat asteptarea si munca cu ele. Va multumesc. Toate cele bune.

 

Elena Florea – Mures

Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru seminte, am obtinut foarte multe plante din ele, o sa umplu gradina si cred ca o sa dau si la vecini. Va multumesc mult pentru serviciile oferite si va recomand marfa cu incredere.