Lucrul care ne interesează cel mai mult la această plantație este momentul în care începe să producă fructe! De regulă, în primul an sunt șanse foarte mari să aveți pe masă câteva fructe, însă nu foarte multe.

În cel de-al doilea an situația se schimbă și găsim ramuri productive, practic în anul 2 și 3 planta îşi formeaza coroana (noi formăm coroana prin tăieri) şi se pregătește pentru procesul de producție. 

Revenind la anul doi, se pot obține un pumn de fructe de la un arbust. De reținut este faptul că anul doi este timpuriu producerii în masă, încă trebuie să avem învedere formarea arbustului.

 Abia în anul 3 arbuștii vor începe să intre în producție și să obținem prima recoltă semnificativă. 

DE REȚINUT: Media a demonstrat faptul că în cel de-al treilea an se pot obține între 0,7- 1,5 kg de fructe proaspete de la un arbust.

 Începând cu anul 5-6 planta ajunge la maturitate, producția putând varia între 3-5 kg de fruct/arbust.

 DE REȚINUT: O cultură cu arbuşti  Goji se poate explata la maxim minim 25-30 de ani de când ajunge plantaţia la maturitate dacă este întreținută și îngrijită.

 Practica a demonstrat faptul că din 3,4 kg de fructe proaspete se pot obține 1 kg de fructe uscate,  iar din 6 kg de fructe proaspete se poate obține 1 Litru de suc de Goji.  

Fructele uscate de caliate pornesc de la un pret de 80 lei/kg, iar un litru de suc de la 120 lei/litru.